Bella a konyhában

Egy wannabe-szakács megpróbáltatásai

Spárgás-kéksajtos gnocchi

2013. augusztus 26. 21:12 - alabella

spargas_keksajtos_gnocchikicsi_1377543755.jpg_550x412

Ez az étel minden olyan hozzávalót ötvöz magában, amiket az emberek általában utálnak vagy imádnak, tehát szélsőségesek, nekem mégis valamilyen oknál fogva mind-mind ízlik. Furcsa egy dolog ez az ízlés...mindenkinek más, mindenkinél változik. Ez a jó bennünk...a sokszínűség. Bölcselet off, recept mód on.

Hozzávalók:


-1 zacskó gnocchi

-2 marék fagyasztott borsó

-néhány szál zöld spárga

-3-5 dkg kéksajt

-só, bors, fokhagyma

-1 doboz főzőtejszín

-mozzarella

A gnocchit pár perc alatt vízben kifőzöm. Közben olajon megpirítom-párolom a zöldségeket, fűszerezem őket, felöntöm főzőtejszínnel. Mikor felforr, belekeverem az elmorzsolt kéksajtot. Tálaláskor mozzarellával szórom meg.

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alabella.blog.hu/api/trackback/id/tr855479584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása