Bella a konyhában

Egy wannabe-szakács megpróbáltatásai

Paradicsomos- mozzarellás pulyka

2010. november 20. 12:15 - alabella

Érdekes, hogy mostanában NAGYON SOK csirkét eszünk, mégsem gárgyulok bele, nem unalmas...mindig valami mást, valami újat sikerül kihozni belőle(számunkra újat). Most egy ilyen kis olaszos kaját rittyentek össze(képek délután):

  • 6 vékony szelet pulykamell
  • 3-4 paradicsom, mérettől függően
  • 30 dkg mozzarella
  • só, bors, oregano

 

A pulykamellet lustaságból szépmosollyal már szeletelve kértem a pultosbácsitól, aki érdekes mód, egyből széles mosollyal szelt a legszebb husiból :) Ezeket a szeleteket fogom, befűszerezem, és kicsit előpirítom (tökjó kis serpenyőm van,amiben olaj nélkül se ragadnak le a dolgok ^^). Aztán ezt belerakom egy tepsibe, rakok rá szeletekre vágott paradicsomot, sajttal befedem, és megsütöm. Rizzsel nagyon finoooom! :) De a steakburgonyával sem kutya ;) Csak abból nem szabad sokat enni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alabella.blog.hu/api/trackback/id/tr102460968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása