Bella a konyhában

Egy wannabe-szakács megpróbáltatásai

Borsószem királykisasszony csirkéje

2013. május 12. 17:28 - alabella

borsohercegno_1368372254.jpg_3264x2056

Miközben készítettem a zöldségrétegeket a csirkemell alá, elgondolkoztam, hogy ez pont olyan, mintha megágyaznék a pipinek, és a matracokat rétegezném. Innen jött a recept neve is. Kíváncsi vagyok, hogy vajon a pipi érezte-e az ágyába rejtett borsót... :)

Hozzávalók:

- ízlés szerinti csirkemell, 2 főre 30 deka elég

-csirke páca: olívaolaj, só, bors, bazsalikom, csilipor (ha csípősre szeretnéd)

- egy zacsi salátamix (az enyémben mindenféle volt, saláták, káposzta, kukorica...)

- 2 paradicsom

- 1 doboz konzerv bébirépa+borsó mix

- 2 zacskó mozzarella

- olívaolaj, só, bors

Negyed órás elkészítése: csirkemell nagyobb darabokra vág, olaj, só, bors, bazsalikom, csili-->ebbe bepácol (akár lefagyasztani is ér). Éhes vagy, húst előveszed, megsütöd. Salátamixet tálcára kiöntöd, rá egy réteg bébirépa, borsó, újhagyma, paradicsom, mozzarella. Olívával, sóval, borssal meglocsolod. Jöhet rá a megsült, felaprított pipicici.

Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alabella.blog.hu/api/trackback/id/tr35296859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása