Hát...ez kicsit olyan, mintha folyékony sajtba harapnék :) Najó, ez képzavar a javából, de az a lényeg, hogy nekünk bejött.
A hozzávalók:
- 1 tömlős sajtkrém
- 30 dkg mindenféle sajt reszelve(én most Pannóniát, trappistát, meg füstölt sajtot használtam)
- 1 húsleveskocka
- 2 l víz
- 2 dl tejszín
- só, bors, fokhagymapor, szerecsendió
- 3-4 ek. liszt
A vizet a húsleveskockával felforraltam, majd mikor feloldódott benne, akkor beletettem a reszelt sajtot, és belenyomtam a tömlős sajtot is. Fűszereztem sóval, borssal, fokhagymaporral és szerecsendióval, majd felforraltam. Mikor már a sajt szépen elolvadt benne, akkkor a tejszínből és lisztből készült habarással behabartam(tejföllel is lehet csinálni, nyugodtan). Újraforraltam, és ennyi, kész is :D Fokhagymás pirítóssal tálaltam. Gyorsan elfogyott :)