Ez az étel úgy sikerült, hogy zöldséget kellett volna ennünk párolt pulykához, de már agyvérzést kaptam a "light" ételektől...eldöntöttem, most chili lesz :) Természetesen, egy egyszerűsített verzió, kevesebb kalóriával.
Hozzávalók:
- 25 dkg pulykamell- felcsíkozva
- 2-3 evőkanál olívaolaj
- fagyasztott zöldségkeverék (borsó, zöldbab, kukorica, paprika, hagyma, bab volt benne)
- 1 kis üveg paradicsomlé
- só, bors, fokhagymapor, chili fűszerkeverék
Egy edényben feltettem párolódni a zöldséget, egy másikban pedig olajon megpirítottam a hússzeleteket. Mikor mindkettő elkészült, összeöntöttem őket, ráöntöttem a paradicsomot, fűszereztem, egyet forrt még, és már el is készült.
Jó étvágyat hozzá!