Bella a konyhában

Egy wannabe-szakács megpróbáltatásai

Oktogon Bisztró-mit egyek ma?

2012. november 03. 12:16 - alabella

Mostanában nagyon sok jó, és mégjobb helyen ettem, arra gondoltam, érdemes ezt megosztanom másokkal is, mert nagyon sok kevésbé marketingelt, de nagyon jó konyhával rendelkező hely van. Az első az Oktogon Bisztró, ami munkahelyemtől egy percre van, és nagyjából hetente járunk oda.

A Bisztró helyén korábban egy nem működő, eléggé puccos kávézó volt, így aztán örültünk, mikor egy "all you can eat"-helyet nyitottak ott, főleg, mikor megtudtuk, hogy 1190 Ft-ba kerül minden,amennyiben fogyasztunk innivalót, ha nem, akkor pedig 1390 Ft.

Az első pár hónapban voltak még hiányosságok, mára viszont már beállt a hely színvonala, tudom, ha odamegyek, mindig ugyanazt a jó minőséget fogom kapni, és ez nem olyan, mint a McDonald's-nál, hogy mindenhol ugyanazt az ízt kapod...

A fő előnyét a helynek abban tartom, hogy nagyon sokféle savanyúság és húsféle található náluk, illetve hogy grillpultjuk is van, ahol frissen grilleztethetünk különféle húsokat.

Eddig leteszteltem a húslevesüket, gulyásukat, bolognaijukat, a fasírtjukat, a grillezett húsokat, a pizzákat, a paradicsomszószukat, néhány főzeléket, és azt kell, hogy mondjam, meglepően minőségi alapanyagokból dolgoznak, a fasírt tényleg húsból van, nem morzsából, a levesekből és a szószokból sem spórolják ki az alapanyagot.

Mindenkinek ajánlom kipróbálásra a helyet, mert akár 5-6 alkalom után is tud újat mutatni, ugyanis van 3 olyan étel, ami napi szinten változik.

A hely elérhetősége: http://www.oktogonbisztro.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alabella.blog.hu/api/trackback/id/tr534859934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása