Hát........tal nem kezdünk mondatot. Keményítő napon kezdtem unni a sült krumpli-savanyúság kombót, ezért csináltam random egy töltött krumplit-finom lett.
Hozzávalók:
- 2 nagyobb krumpli, átmosva a héja
- 1 nagy marék fagyasztott brokkoli
- só,bors, vaj, szerecsendió, fokhagyma por
A krumplikat héjában megsütöttem. Mikor elkészültek, megskalpoltam őket, és kiszedtem a belüket. A brokkolit forró sós vízben megfőztem. A krumpli belsejét és a brokkolit villával összetörtem, egy diónyi vajat kevertem bele és fűszereztem-só,bors, szerecsendió(csínján bánjunk vele,nagyon erőteljes íze van!), fokhagyma. Visszatöltöttem a krumplikat, tettem egy csipet vajat a tetejükre, és visszaraktam őket 20 percre sülni. Jó étvágyat hozzá, frissen a legfinomabb! A héjat pedig azért ajánlatos leszedni a végén... :)