Bella a konyhában

Egy wannabe-szakács megpróbáltatásai

Töltött burgonya

2012. január 13. 16:35 - alabella

Hát........tal nem kezdünk mondatot. Keményítő napon kezdtem unni a sült krumpli-savanyúság kombót, ezért csináltam random egy töltött krumplit-finom lett.

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb krumpli, átmosva a héja
  • 1 nagy marék fagyasztott brokkoli
  • só,bors, vaj, szerecsendió, fokhagyma por

 

A krumplikat héjában megsütöttem. Mikor elkészültek, megskalpoltam őket, és kiszedtem a belüket. A brokkolit forró sós vízben megfőztem. A krumpli belsejét és a brokkolit villával összetörtem, egy diónyi vajat kevertem bele és fűszereztem-só,bors, szerecsendió(csínján bánjunk vele,nagyon erőteljes íze van!), fokhagyma. Visszatöltöttem a krumplikat, tettem egy csipet vajat a tetejükre, és visszaraktam őket 20 percre sülni. Jó étvágyat hozzá, frissen a legfinomabb! A héjat pedig azért ajánlatos leszedni a végén... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alabella.blog.hu/api/trackback/id/tr123543026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása